Lokapalvelut ja viemärin avaus

Huoltopalvelut nopeasti ja ammattitaidolla.

Loka-auto palvelee viemäreiden huollossa ja hätätilanteissa

Loka-autoilla tyhjennetään perinteisiä likakaivoja, umpisäiliöitä, rasvakaivoja, hiekanerotuskaivoja ja septitankkeja ja painepuhdistetaan viemäreitä ja linjastoja tukoksista.

Loka-autot voidaan myös kuljettaa teollisuuden jätevesiä ja osallistua osallistua ympäristövahinkojen torjuntaan, kuten öljyvuotojen tai kemikaalivuotojen puhdistukseen ja poistamiseen.

Viemärin avaus painehuuhteluautolla

Painehuuhteluauto on vesisäiliökooltaan 14 m3 . Huuhtelupaine-autolla paineistetaan, huuhdellaan linjastoja ja myös kuljetetaan vettä eri kohteisiin.

Viemärin huolto ehkäisee ongelmia

Viemäreiden tukkeutumisten välttämiseksi on tärkeää suorittaa säännöllistä huoltoa ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Tähän voi kuulua esimerkiksi viemärien säännöllinen puhdistus, jätevesien käsittelyyn sopimattomien aineiden välttäminen ja putkien kunnon seuranta.

Tukkeutunut viemäri vaatii pikaisia toimenpiteitä

Viemäreiden avaamiseen käytetään mekaanisia tai kemiallisia menetelmiä riippuen tukoksen tyypistä ja vakavuudesta. Myös paineistaminen on tehokas tapa poistaa tukoksia ja puhdistaa viemäriputkia.

Käytämme aina ympäristöystävällisiä menetelmiä ja kemikaaleja varmistaaksemme, ettei viemärijärjestelmän puhdistamisesta aiheudu haitallisia vaikutuksia ympäristölle.

Kalusto

© 2024 Jätehuolto Pääkkönen Oy